​VM 2012

I 2012 var vi værter ved det 6. verdensmesterskab. 14 nationer deltog med i alt 170 deltagere. Det var en fantastisk uge, hvor alt klappede. Vi havde allieret os med nogle fantastiske mennesker som hjalp med alt lige fra selve VM stævnet, indkvartering, rengøring, forplejning, teltopsætning og meget mere. Nedenfor kan ses billeder, videoer og lignende.

The World Footballgolf championship is over. It has been a wonderfull week. Tjek the results at www.worldfootballgolf.com

How to play footballgolf:

http://www.facebook.com/l/RAQEa3pv7AQGfh7yXKmRjGT4WzaNuNgLmLm1qqHr3nWJ4Ew/www.youtube.com/watch?v=-cT4OWzL98c

Kommentarer fra deltagere til VM:

Thomas Jørgensen, Vandel Fodboldgolf:

Jeg havde fornøjelsen af at deltage i VM, hos Varde Fodboldgolf i weekenden. Det var virkelig en fornøjelse, og jeg er meget imponeret over det flotte setup. Der var en super stemning, banerne var flotte, miljøet og kanon service fra de mange hjælpere! - Et smil på læben og et glimt i øjet overalt - dejlig oplevelse! Tak til Varde Fodboldgolf, for et SUPER godt arrangement. Man kan godt have en smule mindreværdskomplekser, når jeg nu står for at skulle arrangere Vandel Open 2012 til d. 5 august :) - men vi vil gøre hvad vi kan for at give jer en god oplevelse! - så husk at meld jer til.
Vi ses - og tak igen.

Alex Kober:

15. juli 18:29

Thank you for this incredible final round, with overtime and "sudden death"...congrats to Jakob for a magical 51 with bogey inside!
Also congratulation for Bent, who gave us no chance to "come back" in 4th round...
You have really earned the title!!
Thanks for the organization and a legendary party on friday...

take care and see you soon!°​

Varde Fodboldgolf​

Armvangvej 14
6800 Varde

​Tlf.: 24 93 29 94

​Info@varde-fodboldgolf.dk

CVR: 15071877