Om klubben:

Varde Fodboldgolf Klub  er ganske nyligt blevet oprettet.

Tidligere købte man et sæsonkort til Varde Fodboldgolf, det er nu blevet erstattet af et medlemskort til Varde Fodboldgolf Klub, hvor der er en række fordele ved at være medlem.

Som medlem kan der spilles ubegrænset fra sæsonstart til sæsonafslutning i Varde Fodboldgolfs åbningstider.

Som medlem kan du deltage i klub og trænings aftener eller dage.

Som medlem kan du spille til halv pris på andre fodboldgolf baner som er medlem af Dansk Fodboldgolf Forening.

Medlemskortet hos Varde Fodboldgolf Klub er personligt og kan ikke benyttes af andre.

Medlemskortet skal altid medbringes og vises ved forespørgsel.

Der kan være tidspunkter hvor hele anlægget er udlejet til anden side, eller lørdage hvor alt er optaget, det vil blive noteret under info på Varde Fodboldgolfs hjemmeside.

Varde Fodboldgolf Klub  og Varde Fodboldgolf vil i samarbejde med Dansk Fodboldgolf Forening og en håndfuld andre fodboldgolf baner, gerne udbrede sporten og gøre fodboldgolf til en anerkendt sportsgren. Derudover er der et ønske om, at starte en klubkultur omkring fodboldgolf, ligesom man har i almindelige idrætsklubber. Klubben skal ses som et sted hvor alle kan komme, hvor man kan lære hinanden at kende og lære at spille fodboldgolf efter de officielle spilleregler.

Klubben håber at kunne finde en fast "klubaften" hvor det er muligt for alle at droppe ind.

Det er ikke muligt at benytte medlemskort (halv pris) fra Dansk Fodboldgolf Forenings medlems baner hos Varde Fodboldgolf lørdage fra kl. 10.00 -18.00.

Varde Fodboldgolf​

Armvangvej 14